Van de Pas tevreden: ‘Het voelt geweldig om door te zijn’

0
404

Ook de tweede dag van de Grand Slam of Darts zit erop. Een aantal spelers heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde, waaronder Benito van de Pas.

“Het voelt geweldig om door te zijn”, aldus Van de Pas. “Ik ben hier om wedstrijden te winnen en gisteren voelde ik me net zo als op de vloertoernooien, dat geeft vertrouwen. Ik ben tevreden maar er zijn nog steeds dingen die beter kunnen.”

Ook Phil Taylor heeft zich geplaatst voor de volgende ronde. “Mijn vorige wedstrijd tegen Ian (White) was moeilijker dan de eindstand doet vermoeden”, aldus een tevreden Taylor. “In de volgende ronde (woensdag) spelen we een langere wedstrijd, daar ben ik blij mee.”

Gary Anderson heeft zich ook verzekerd van een plek in de volgende ronde na een whitewash tegen Nathan Derry. “Het is geweldig om door te zijn en ik ben tevreden met mijn spel”, zei Anderson in gesprek met de PDC. “Een paar van mijn dubbels waren tegen het ijzer, maar het is wennen met mijn nieuwe bril en andere pijlen. Maar ik win en dat is het belangrijkste!”

DELEN